fbpx

30 Napos Kibővített, 100%-os Pénzvisszafizetési Garancia

Amennyiben részt veszel valamelyik programomban, akkor tartozom neked azzal a felelősséggel, hogy a legjobbat kapd a kifizetett összegért.

Az üzletem teljes mértékben a vásárlóim elégedettségére épül és ez az oka annak, hogy kibővítem a garanciát. 

Ezzel te biztosabb döntést tudsz hozni, és Én is arra vagyok motiválva, hogy valódi értéket közvetítsek feléd.

Az első számú célom, hogy minden tanítványom elérje a vágyott szintet, ami a saját internetes kereskedéseit illeti és legyen boldog, szabad. Ne függjön másoktól, hanem legyen a saját szerencséjének kovácsa.

Ha bármilyen esetben úgy érzed, hogy nem vagy teljesen elégedett a mesterkurzus minőségével, írj az [email protected] e-mail címre és a vásárlást követő 30 napon belül és visszafizetem a kurzus vételárát.

A folyamat első lépésében szeretném megtudni a pontos okát a panasznak. 

Ezt követően igyekszem orvosolni ezt neked konkrét tanáccsal vagy módszerrel.

Ha az orvoslást ellenére is úgy gondolod, hogy nem hasznos számodra hosszútávon a kurzus jelenlegi és jövőbeli tudáscsomagja, akkor a vételár teljes egészét visszautalom számodra.

A garancia a tréningek minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha a vásárlónak a minőséggel vannak fenntartásai.

Nagyon szívesen garantálnám az eredményeket számodra, viszont ez nagyrészt a Te hozzáállásodon fog múlni, az eszközöket megkapod hozzá, de az úton Neked kell végig menned.

És sajnos a hozzáállásod menedzselése kívül esik a hatáskörömön.

Amiben biztos lehetsz és amit garantálni tudok neked, hogy a legmagasabb minőségű kurzust és tudásanyagot adom át neked a pénzedért cserébe.