fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon india_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon India – a lehetőségek piactere

Egyre többen keresnek lehetőségeket arra, hogy igénybe vegyék az Amazon Global szolgáltatásait. A CNBC szerint az Amazon India várhatóan 20%-kal járul hozzá az Amazon teljes növekedéséhez a következő öt évben. Ez azt jelenti, hogy ha szeretnéd kiterjeszteni Amazon wholesale vállalkozásodat, akkor az Amazon India platformja kiváló lehetőség lehet erre! Ismerd meg ezt a gyümölcsöző piacteret az alábbi cikkből!

Tovább olvasom »
#Amazon

Amazon vagy Shopify: melyikkel jársz jobban?

E-kereskedelmi vállalkozóként az egyik legnagyobb döntés, amelyet meg kell hoznod, hogy hol fogod eladni termékeidet. Természetesen bármilyen platformot kipróbálhatsz, de induláskor valószínűleg az Amazon FBA és a saját Shopify webshop között fogsz vacilálni. Szóval adódik a kérdés: Amazon vagy Shopify? Mindkét felület megbízható, de melyik a legjobb a számodra? Bár van némi hasonlóság a kettő között, eltérő megoldásokat kínálnak az eladók számára. Vizsgáljuk most meg a platformok tulajdonságait, valamint előnyöket és hátrányokat!

Tovább olvasom »
női vállalkozók_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

Tippek női vállalkozók számára – így lépj 1-ről a 2-re!

A 2020-as Global Gender Gap Report szerint a nemek közötti egyenlőség elérése körülbelül 100 évig tartana a női vállalkozók jelenlegi fejlődési üteme mellett. Többek között ez a jelentés is hozzájárult ahhoz, hogy a pandémia elterjedésének éve, 2020 vízválasztó legyen a nők számára a politikában és a gazdasági szférában. Világszerte több nő került magasabb pozícióba és többen vettek át vezetői tisztséget nagy, befolyásos vállalatoknál. Az Amazonon is évről-évre emelkedik a női vállalkozók száma, én pedig nekik hoztam néhány tippet az üzletfejlesztés kapcsán.

Tovább olvasom »
amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

Amazon wholesale: neked való? (Kvíz)

Az az álmod, hogy otthonról dolgozz, és a saját főnököd legyél? A mai világban ez napról napra egyre reálisabbnak tűnik. De megvannak-e azok a tulajdonságaid, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá válj? Ha az a célod, hogy az Amazon wholesale bizniszed teljes munkaidős munkáddá váljon, akkor töltsd ki az alábbi kvízt, majd ellenőrizd az eredményt! Ez a kérdezz-felelek segít eldönteni, hogy készen állsz-e arra, hogy elindítsd Amazon wholesale vállalkozásodat.

Tovább olvasom »
#Amazon

Black Friday az Amazonon – készen állsz?

A Fekete Péntek a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A Black Friday az Amazonon egy különösen fontos időszak, így érdemes átnézned, hogy mindenre felkészültél-e a Fekete Péntek kapcsán. Ehhez hozok most egy kis segítséget, elő a checklisteket!

Tovább olvasom »
kínai amazon eladók_amazon_szőke balázs
#Amazon

Hogyan manipulálnak a kínai Amazon eladók?

Kínában az Amazonon való értékesítés ÓRIÁSI népszerűségnek örvend. A becslések szerint jelenleg több mint 200 000 kínai vállalkozás árul a piactéren, és ez a szám várhatóan csak növekedni fog. Ebben a cikkben megvizsgálom a kínai Amazon eladók által 2021-ben alkalmazott taktikákat a platform manipulálására, illetve néhány régi trükköt is leleplezek.

Tovább olvasom »
divat az amazonon_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Divat az Amazonon: mégis van remény?

Az Amazon mára az egész világon ismert, emberek milliói vásárolnak a platformon – alkatrészek, könyvek, elektronikai kütyük, lakberendezési cikkek és még többezer féle termék széles skáláját nyújtja. A divat az Amazonon egy olyan téma, amelyről nem sokat beszéltünk eddig, de itt az ideje, hogy megvizsgáljuk meg a miérteket és a hogyanokat! Ha Amazon wholesale eladó vagy/lennél és érdekel a divattermékek piaca, ez a cikk neked szól!

Tovább olvasom »
vállalkozás ötlet_online vállalkozás_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Egy jó vállalkozás ötlet még nem elég a sikerhez!

Az online vállalkozás ötletek száma egyre inkább gyarapszik, de érdemes észben tartani, hogy nincs olyan, hogy legjobb vállalkozás, illetve ez mindenkinek mást jelent. Egy üzleti ötlet sikeressége sok mindenen áll vagy bukik. Egyik napról a másikra nem leszünk sikeres vállalkozók, de azok számára, akik hajlandóak keményen dolgozni a sikerért, bizonyos vállalkozói készségek megléte segíthet az előrelépésben.

Tovább olvasom »
amazon brazil_amazon wholesale_szoke balazs
#Amazon

Amazon Brazil: terjeszkedj Dél-Amerikába!

Mint Dél-Amerika leggazdagabb, legnagyobb és legnépesebb országa, a brazil piac jövedelmező lehetőség a terjeszkedni vágyó online kereskedők számára – különösen az Amazon Brazil platformján. Ha szeretnéd megismerni a brazilok vásárlási szokásait és a brazíliai e-kereskedelem helyzetét, tarts velem és térképezzük fel együtt az eComEngine segítségével ezt a varázslatos dél-amerikai országot Amazon szempontból!

Tovább olvasom »