fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon wholesale_szőke balázs_amazon blog
#Amazon

Amazon wholesale: így lehetsz hosszabb távon is sikeres!

Végre eljutottál odáig, hogy elindítottad saját Amazon wholesale üzletedet? Szuper, engedd meg, hogy gratuláljak! Megtetted az első fontos lépést. Nincs többé idegesítő főnök, nyomasztó határidők, bosszantó munkatársak… Innentől a saját sorsod kovácsa vagy! Gondoltál már arra, hogy, ha kevesebbet dolgozol, sikeresebb lehetsz? Mondom, hogyan.

Tovább olvasom »
profittermeles az amazonon_amazon wholesale_szoke balazs
#Amazon

Profittermelés az Amazonon: mennyit keresnek az eladók?

Tudtad, hogy az új Amazon eladók átlagosan 42 ezer dollár éves nyereséget realizálnak? De mi kell ahhoz, hogy beinduljon a profittermelés az Amazonon, és mit tehetnek az új eladók annak érdekében, hogy minél előbb hasznot termeljenek? A Jungle Scout legújabb jelentése nyomán most ennek járok utána.

Tovább olvasom »
amazon resell_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Resell programok: a botrány után itt a megoldás!

A e-kereskedelmi óriás két új programot indított az infrastruktúráját használó vállalkozások számára. Az FBA (Fulfilled by Amazon) Grade and Resell, valamint az FBA Liquidations lehetővé teszik a harmadik feles eladók számára, hogy a visszaküldött készleteket listázhassák termékoldalaikon. Lássuk, miért jó ez!

Tovább olvasom »
amazon fba_szőke balázs_balazs szoke
#Amazon

Amazon FBA – Te miért nem vágsz bele?

Előfordul, hogy valaki nagyon vágyik arra, hogy végre ő is megtapasztalja az Amazon FBA nyújtotta előnyöket és elkezdje építeni saját vállalkozását, de egyszerűen nem mer belevágni. Most az ezzel kapcsolatos leggyakoribb dilemmákat vázolom fel, és közben igyekszem megoldókulcsokat is hozni. Lássuk!

Tovább olvasom »
A sikeres Amazon eladók 4 pontja_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

A sikeres Amazon eladók 4 pontja

Az globális e-kereskedelmi platform nagyon versenyképes, így több vállalkozás is kudarcot vall. Tapasztalataim alapján a sikeres Amazon eladók rendelkeznek néhány olyan tulajdonsággal, amelyek révén folyamatosan jó eredményeket tudnak produkálni. Megpróbáltam összeszedni, melyek ezek.

Tovább olvasom »