fbpx

Amazon wholesale: neked való? (Kvíz)

amazon wholesale_szőke balázs

Az az álmod, hogy otthonról dolgozz és a saját főnököd legyél? A mai világban ez egyre reálisabbnak tűnik mindenki számára. De megvannak-e azok a tulajdonságaid, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeres vállalkozóvá válj? Ha az a célod, hogy az Amazon wholesale-t teljes munkaidőben végezd, akkor töltsd ki az alábbi kvízt, majd ellenőrizd az eredményt! Ez a kérdezz-felelek segít eldönteni, hogy készen állsz-e arra, hogy elindítsd Amazon wholesale vállalkozásodat.

Na, akkor lássunk is neki!

1. Szereted az olyan munkát, amely kihívást, változatosságot és még kockázatokat is rejt magában?

2. Hajlandó vagy saját pénzedet befektetni az Amazon wholesale vállalkozásba?

3. Tudsz-e úgy is hatékonyan dolgozni, hogy nem előre kiszámítható a fizetésed és az eredményekre valószínűleg valamennyit várnod kell?

4. Képes vagy annyi időt és energiát fordítani az építkezésre, amennyi csak kell, hogy vállalkozásod sikeres legyen?

5. Szerinted elég türelmes vagy az Amazonnal járó napi teendők elvégzéséhez?

6. Mit gondolsz, elég rugalmas vagy ahhoz, hogy megbirkózz a folyamatosan változó piaccal, a kereslet-kínálat állandó mozgásával?

7. Szeretnél egyre többet megtudni arról, hogy hogyan lehetsz sikeres Amazon wholesale eladó?

8. Képes vagy talpra állni és tanulni a kudarcokból, átmeneti fiaskókból?

9. Optimista, szenvedélyes és kitartó vagy a munkádat illetően?

10. Biztos vagy abban, hogy sikeres lehetsz Amazon wholesale eladóként?

Most pedig számold össze, hányszor feleltél igennel, majd checkold az eredményt, amit lentebb ki is fejtek!

8-tól 10-ig: Teljes gőzzel! – Ha a fenti kérdések közül 8-10-re igennel válaszoltál, akkor nagy valószínűséggel csaknem minden megvan benned ahhoz, hogy full-time Amazon wholesaler legyél. Minden bizonnyal olyan személy vagy, aki hajlandó és képes kiszámított kockázatot vállalni a szilárd információk alapján. Úgy tűnik, az Amazonon való értékesítés lehetősége felélénkíti a benned rejlő vállalkozói szellemet, hiszen ez hozzájárul a fejlődésedhez és kihívásokat tartogat számodra. Független gondolkodó vagy, ugyanakkor hajlandó vagy meghallgatni a szakértők tanácsait, tapasztalatait. Egyelőre nem mondom azt, hogy hagyd ott a munkád az Amazon wholesale miatt, de minden jel arra mutat, hogy érdemes megtenni az első lépéseket és felkészülni az Amazon wholesale vállalkozás elindítására már most, vagy akár részmunkaidőben elkezdeni!

5-től 7-igCsak lassan előre! – Ha a fenti kérdések közül 5-7-re igennel válaszoltál, akkor bizony rendelkezel néhány kulcsfontosságú tulajdonsággal, de érdemes lassabban haladnod. Szánj időt arra, hogy összevesd az erősségeidet a gyengeségeiddel (emberileg és üzletileg egyaránt)! Ezután határozd meg, hogy mit kell még fejlesztened ahhoz, hogy magabiztosan belevághass az Amazon wholesale-be! Használd ki az erősségeidet és próbálj javítani a gyengeségeiden! Olvass minél többet az Amazonon történő értékesítésről, az otthoni munkavégzésről és arról, hogy mik kellenek a sikeres vállalkozás beindításához!

0-tól 4-igFelkészülés a nagy utazásra – Ha 4 vagy annál kevesebb igened lett, akkor nincs könnyű dolgod, de! Egyáltalán nem arról van szó, hogy teljesen le kell mondanod az álmaidról! Ha még mindig beleborzongsz a gondolatba, hogy valaki más alkalmazottja legyél, ne félj, mert van remény! Az út nehezebb lesz, de kitartó munkával le lehet küzdeni az előtted álló akadályokat, hogy sikeres Amazon wholesale vállalkozó legyél. Ha eltökélt szándékod, hogy ezt megvalósítsd, akkor kezdj el lassan haladni a cél felé! Javaslom, kezdd az Amazon wholesale minikurzusommal, amely által képet kaphatsz az alapokról – és amelyhez bármikor visszatérhetsz, akármelyik fázisában is vagy a vállalkozásodnak. Merülj el a piactér rejtelmeiben, ismerd meg A-Z-ig a platformot és a wholesale modellt, inspirálódj sikeres üzletemberek történeteiből!

Ha pedig bármilyen kérdésed van, keress bizalommal elérhetőségeimen!

Szőke Balázs

Szőke Balázs

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj elsőkézből a hírekről és további hasznos tartalmakról az internetes kereskedelem témakörében.