fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon fba_szőke balázs_balazs szoke
#Amazon

Amazon FBA – Te miért nem vágsz bele?

Előfordul, hogy valaki nagyon vágyik arra, hogy végre ő is megtapasztalja az Amazon FBA nyújtotta előnyöket és elkezdje építeni saját vállalkozását, de egyszerűen nem mer belevágni. Most az ezzel kapcsolatos leggyakoribb dilemmákat vázolom fel, és közben igyekszem megoldókulcsokat is hozni. Lássuk!

Tovább olvasom »
A sikeres Amazon eladók 4 pontja_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

A sikeres Amazon eladók 4 pontja

Az globális e-kereskedelmi platform nagyon versenyképes, így több vállalkozás is kudarcot vall. Tapasztalataim alapján a sikeres Amazon eladók rendelkeznek néhány olyan tulajdonsággal, amelyek révén folyamatosan jó eredményeket tudnak produkálni. Megpróbáltam összeszedni, melyek ezek.

Tovább olvasom »
amazon beszállítók_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók (2. rész)

A Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók 1. rész után hozom is nektek a második etapot. Mostanra megismerted az ellátási láncot, a szállító termékeit és azt, hogy pontosan mit tudsz értékesíteni az Amazonon. Itt az ideje, hogy pontos képet kapj a potenciális beszállítóról! Az alábbi kérdések feltárják neked, hogy a beszállító mennyire lesz átlátható és együttműködő veled.

Tovább olvasom »
amazon beszállítók_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók (1. rész)

Amikor közeledsz az első wholesale szerződésed aláírásához, fontos, hogy szánj időt és energiát arra, hogy alapos légy, hiszen az eladóknak is óvatosnak kell lenniük, mielőtt megállapodnak potenciális partnereikkel. Az adott Amazon beszállító törvényességét és megbízhatóságát a legegyszerűbben direkt kérdésekkel tudod ellenőrizni.

Tovább olvasom »
amazon best seller rank_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Best Sellers Rank – mi ez és miért fontos az FBA eladóknak?

Az Amazon Best Sellers Rank (más néven Amazon Sales Rank) egy olyan érték, amelyet egy értékesítés lezárulta után a kap egy termék. Az alacsony eladásokkal rendelkező termékek magas BSR-értékkel, a magas eladásokkal rendelkező termékek alacsony BSR-értékkel rendelkeznek, tehát minél alacsonyabb a BSR, annál több értékesítésre kerül sor…

Tovább olvasom »
elektronikai cikkek értékesítése az amazonon_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Elektronikai cikkek értékesítése az Amazonon

Ebben a cikkben most egy olyan kategória lesz terítéken, melyet az egyik legversenyképesebbnek és legfontosabbnak aposztrofálhatunk. Az elektronikai cikkek értékesítése az Amazonon a te vállalkozásod számára is meghozhatja a vágyott sikert, de figyelem, nem minden arany, ami fénylik! Az alábbiakban segítek neked eldönteni, hogy érdemes-e a kütyükkel foglalkoznod vagy sem, illetve milyen B opció állhat rendelkezésedre.

Tovább olvasom »
amazon fiók biztonsága_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Az Amazon fiók biztonsága, avagy mindig légy résen!

Az Amazon fiók biztonságának megőrzése az FBA eladók egyik legfőbb problémája. Viszonylag könnyen fenntartható, ha csak te férsz hozzá a fiókodhoz. Azonban abban az esetben, ha kiszervezed a munkát, az Amazon fiók biztonsága olyasvalamivé válik, amelyre még nagyobb figyelmet kell fordítanod. Vannak bizonyos módszerek a kockázat minimalizálására, amelyhez most készítettem egy egyszerű, lépésenkénti útmutatót.

Tovább olvasom »
sikeres amazon eladók_szoke balázs_balazs szoke
#Amazon

A sikeres Amazon eladók 5 pontja

Az Amazon wholesale-ben töltött évek alatt világossá vált számomra: egyértelmű különbségek vannak a sikeres Amazon eladók és nem sikeres Amazon eladók között. Az, hogy már az első naptól kezdve bevételt generálsz, vagy hosszú hónapok, akár évek alatt is csak vegetálsz, néha kis dolgokon múlik. A következőkben összeszedem azokat a tulajdonságokat, amiket a sikeres Amazon eladók kapcsán tapasztaltam.

Tovább olvasom »
amazon australia_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Australia – hódíts meg egy új kontinenst!

Az Amazon Australia egy hipergyorsan fejlődő, nagy potenciállal rendelkező piactér, ami a wholesale eladók számára is kecsegtető lehet. Ebben a cikkben elmagyarázom, hogy milyen termékekkel érdemes belevágni a kontinens meghódításába és arra is kitérek, hogy hogyan tudod egyszerűen, hatékonyan megoldani a rendelések teljesítését az Amazon FBA használatával.

Tovább olvasom »