fbpx

Blog bejegyzéseink

elektronikai cikkek értékesítése az amazonon_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Elektronikai cikkek értékesítése az Amazonon

Ebben a cikkben most egy olyan kategória lesz terítéken, melyet az egyik legversenyképesebbnek és legfontosabbnak aposztrofálhatunk. Az elektronikai cikkek értékesítése az Amazonon a te vállalkozásod számára is meghozhatja a vágyott sikert, de figyelem, nem minden arany, ami fénylik! Az alábbiakban segítek neked eldönteni, hogy érdemes-e a kütyükkel foglalkoznod vagy sem, illetve milyen B opció állhat rendelkezésedre.

Tovább olvasom »
amazon fiók biztonsága_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Az Amazon fiók biztonsága, avagy mindig légy résen!

Az Amazon fiók biztonságának megőrzése az FBA eladók egyik legfőbb problémája. Viszonylag könnyen fenntartható, ha csak te férsz hozzá a fiókodhoz. Azonban abban az esetben, ha kiszervezed a munkát, az Amazon fiók biztonsága olyasvalamivé válik, amelyre még nagyobb figyelmet kell fordítanod. Vannak bizonyos módszerek a kockázat minimalizálására, amelyhez most készítettem egy egyszerű, lépésenkénti útmutatót.

Tovább olvasom »
sikeres amazon eladók_szoke balázs_balazs szoke
#Amazon

A sikeres Amazon eladók 5 pontja

Az Amazon wholesale-ben töltött évek alatt világossá vált számomra: egyértelmű különbségek vannak a sikeres Amazon eladók és nem sikeres Amazon eladók között. Az, hogy már az első naptól kezdve bevételt generálsz, vagy hosszú hónapok, akár évek alatt is csak vegetálsz, néha kis dolgokon múlik. A következőkben összeszedem azokat a tulajdonságokat, amiket a sikeres Amazon eladók kapcsán tapasztaltam.

Tovább olvasom »
amazon australia_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Australia – hódíts meg egy új kontinenst!

Az Amazon Australia egy hipergyorsan fejlődő, nagy potenciállal rendelkező piactér, ami a wholesale eladók számára is kecsegtető lehet. Ebben a cikkben elmagyarázom, hogy milyen termékekkel érdemes belevágni a kontinens meghódításába és arra is kitérek, hogy hogyan tudod egyszerűen, hatékonyan megoldani a rendelések teljesítését az Amazon FBA használatával.

Tovább olvasom »
amazon restock limit_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon restock limit változás – ezeket érdemes tudni róla!

Áprilisban egy újabb változással szembesülhettek az Amazon eladók: az FBA restock limiteket az ASIN-ok helyett a készletkapacitás szintjén határozzák meg. Az Amazon restock limit kapcsán az utóbbi időben több kérdéssel is találkoztam, ezért úgy gondoltam, hogy a fontosabb tudnivalókat összeszedem nektek egy cikkben is. Lássuk!

Tovább olvasom »
amazon prime day_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Prime Day: így maxold ki!

Hamarosan itt az Amazon Black Friday eseményeként is emlegetett Prime Day! Ebben a cikkben igyekeztem összeszedni a legfontosabb információkat a téma kapcsán, hogy még időben fel tudj készülni rá és el tudd végezni a szükséges lépéseket.

Tovább olvasom »
amazon_wholesale_tarsas jatek_board game_szoke balazs
#Amazon

Használt társasjáték értékesítés az Amazonon

niche termékek piaca felszállóágban van, és az egyik legprofitábilisabb tételek manapság a társasjátékok, melyek a koronavírus-járvány kitörése óta még nagyobb népszerűségnek örvendenek. A használt társasjáték értékesítés az Amazonon egy olyan tevékenység, aminek vannak buktatói is, de ha jól csinálod, szuper eredményeket érhetsz el.

Tovább olvasom »