fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon restock limit_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon restock limit változás – ezeket érdemes tudni róla!

Áprilisban egy újabb változással szembesülhettek az Amazon eladók: az FBA restock limiteket az ASIN-ok helyett a készletkapacitás szintjén határozzák meg. Az Amazon restock limit kapcsán az utóbbi időben több kérdéssel is találkoztam, ezért úgy gondoltam, hogy a fontosabb tudnivalókat összeszedem nektek egy cikkben is. Lássuk!

Tovább olvasom »
amazon prime day_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Prime Day: így maxold ki!

Hamarosan itt az Amazon Black Friday eseményeként is emlegetett Prime Day! Ebben a cikkben igyekeztem összeszedni a legfontosabb információkat a téma kapcsán, hogy még időben fel tudj készülni rá és el tudd végezni a szükséges lépéseket.

Tovább olvasom »
amazon_wholesale_tarsas jatek_board game_szoke balazs
#Amazon

Használt társasjáték értékesítés az Amazonon

niche termékek piaca felszállóágban van, és az egyik legprofitábilisabb tételek manapság a társasjátékok, melyek a koronavírus-járvány kitörése óta még nagyobb népszerűségnek örvendenek. A használt társasjáték értékesítés az Amazonon egy olyan tevékenység, aminek vannak buktatói is, de ha jól csinálod, szuper eredményeket érhetsz el.

Tovább olvasom »
szoke balazs_amazon wholesale versenytarsak_amazon blog
#Amazon

Amazon wholesale versenytársak: mennyi a túl sok?

Tegyük fel, hogy találtál egy remek terméket alacsony áron, amely vélhetően magas megtérülést fog produkálni, ha azt az Amazon FBA-n keresztül értékesíted. De amikor kicsit jobban belemélyedsz a listába, úgy tűnik, sok az olyan versenytárs, akinek már van elérhető ajánlata a termékre. Mit teszel?

Tovább olvasom »