fbpx

Blog bejegyzéseink

az amazon nem telített_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

Kapaszkodj meg: az Amazon nem telített!

Az adatok azt mutatják, hogy a korábban regisztrált eladók lassabban fejlődnek annál, mint amilyen ütemben az új eladók csatlakoznak. Emellett az Amazon folyamatosan bővül, ami lehetővé teszi az új eladók növekedését anélkül, hogy elvennék az értékesítési volumeneket a meglévő eladóktól. Vagyis: a piactér nem telített!

Tovább olvasom »
negyedik negyedév_amazon wholesale_szoke balazs
#Amazon

Negyedik negyedév: az Amazon eladók Szent Grálja!

Érkezik az egyik leggyümölcsözőbb szezon az évben, az úgynevezett Q4, vagyis negyedik negyedév. Függetlenül attól, hogy ki vagy, honnan/hogyan szerzed be az árucikkeidet vagy mit értékesítesz, a negyedik negyedév az az időszak, amikor, ha jól játszod ki a lapjaidat, minden bizonnyal szakítani fogsz. Nem kicsit, nagyot.

Tovább olvasom »
amazon freelancer_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon freelancer lennél? Kezdd el most!

Utálod a hétfőket? Nem bírod elviselni a főnöködet, aki folyamatosan mikromenedzsel téged? Régóta arról álmodozol, hogy szabadúszó leszel? Meg tudlak érteni. Kockázatok nélkül nincs siker, de ha követed az alábbi 5 tippet – és persze kellően kitartó vagy -, akkor mint Amazon freelancer a magad ura lehetsz, miközben megteremtheted magadnak az anyagi biztonságot. Lássuk, hogyan!

Tovább olvasom »
amazon wholesale_szőke balázs_amazon blog
#Amazon

Amazon wholesale: így lehetsz hosszabb távon is sikeres!

Végre eljutottál odáig, hogy elindítottad saját Amazon wholesale üzletedet? Szuper, engedd meg, hogy gratuláljak! Megtetted az első fontos lépést. Nincs többé idegesítő főnök, nyomasztó határidők, bosszantó munkatársak… Innentől a saját sorsod kovácsa vagy! Gondoltál már arra, hogy, ha kevesebbet dolgozol, sikeresebb lehetsz? Mondom, hogyan.

Tovább olvasom »
profittermeles az amazonon_amazon wholesale_szoke balazs
#Amazon

Profittermelés az Amazonon: mennyit keresnek az eladók?

Tudtad, hogy az új Amazon eladók átlagosan 42 ezer dollár éves nyereséget realizálnak? De mi kell ahhoz, hogy beinduljon a profittermelés az Amazonon, és mit tehetnek az új eladók annak érdekében, hogy minél előbb hasznot termeljenek? A Jungle Scout legújabb jelentése nyomán most ennek járok utána.

Tovább olvasom »
amazon resell_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Resell programok: a botrány után itt a megoldás!

A e-kereskedelmi óriás két új programot indított az infrastruktúráját használó vállalkozások számára. Az FBA (Fulfilled by Amazon) Grade and Resell, valamint az FBA Liquidations lehetővé teszik a harmadik feles eladók számára, hogy a visszaküldött készleteket listázhassák termékoldalaikon. Lássuk, miért jó ez!

Tovább olvasom »