fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon prime day_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Prime Day: így maxold ki!

Hamarosan itt az Amazon Black Friday eseményeként is emlegetett Prime Day! Ebben a cikkben igyekeztem összeszedni a legfontosabb információkat a téma kapcsán, hogy még időben fel tudj készülni rá és el tudd végezni a szükséges lépéseket.

Tovább olvasom »
amazon_wholesale_tarsas jatek_board game_szoke balazs
#Amazon

Használt társasjáték értékesítés az Amazonon

niche termékek piaca felszállóágban van, és az egyik legprofitábilisabb tételek manapság a társasjátékok, melyek a koronavírus-járvány kitörése óta még nagyobb népszerűségnek örvendenek. A használt társasjáték értékesítés az Amazonon egy olyan tevékenység, aminek vannak buktatói is, de ha jól csinálod, szuper eredményeket érhetsz el.

Tovább olvasom »
szoke balazs_amazon wholesale versenytarsak_amazon blog
#Amazon

Amazon wholesale versenytársak: mennyi a túl sok?

Tegyük fel, hogy találtál egy remek terméket alacsony áron, amely vélhetően magas megtérülést fog produkálni, ha azt az Amazon FBA-n keresztül értékesíted. De amikor kicsit jobban belemélyedsz a listába, úgy tűnik, sok az olyan versenytárs, akinek már van elérhető ajánlata a termékre. Mit teszel?

Tovább olvasom »
amazon_turkey_szőke_balázs_amazon_wholesale
#Amazon

Amazon Turkey: Európa és Ázsia határán

Szeretnél szintet lépni Amazon wholesale vállalkozásoddal, de nem tudod, melyik földrészen termelhetnél több profitot? Éppen azon dilemmázol, hogy Európa vagy Ázsia legyen a cél? Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy legyen mindkettő! Az Amazon Turkey segítségével a Közel-Kelet legnyugatibb országa nyílik meg előtted.

Tovább olvasom »