fbpx

Blog bejegyzéseink

amazon resell_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Resell programok: a botrány után itt a megoldás!

A e-kereskedelmi óriás két új programot indított az infrastruktúráját használó vállalkozások számára. Az FBA (Fulfilled by Amazon) Grade and Resell, valamint az FBA Liquidations lehetővé teszik a harmadik feles eladók számára, hogy a visszaküldött készleteket listázhassák termékoldalaikon. Lássuk, miért jó ez!

Tovább olvasom »
amazon fba_szőke balázs_balazs szoke
#Amazon

Amazon FBA – Te miért nem vágsz bele?

Előfordul, hogy valaki nagyon vágyik arra, hogy végre ő is megtapasztalja az Amazon FBA nyújtotta előnyöket és elkezdje építeni saját vállalkozását, de egyszerűen nem mer belevágni. Most az ezzel kapcsolatos leggyakoribb dilemmákat vázolom fel, és közben igyekszem megoldókulcsokat is hozni. Lássuk!

Tovább olvasom »
A sikeres Amazon eladók 4 pontja_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

A sikeres Amazon eladók 4 pontja

Az globális e-kereskedelmi platform nagyon versenyképes, így több vállalkozás is kudarcot vall. Tapasztalataim alapján a sikeres Amazon eladók rendelkeznek néhány olyan tulajdonsággal, amelyek révén folyamatosan jó eredményeket tudnak produkálni. Megpróbáltam összeszedni, melyek ezek.

Tovább olvasom »
amazon beszállítók_amazon wholesale_szőke balázs
#Amazon

Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók (2. rész)

A Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók 1. rész után hozom is nektek a második etapot. Mostanra megismerted az ellátási láncot, a szállító termékeit és azt, hogy pontosan mit tudsz értékesíteni az Amazonon. Itt az ideje, hogy pontos képet kapj a potenciális beszállítóról! Az alábbi kérdések feltárják neked, hogy a beszállító mennyire lesz átlátható és együttműködő veled.

Tovább olvasom »
amazon beszállítók_szőke balázs_amazon wholesale
#Amazon

Kérdezz-felelek: Amazon beszállítók (1. rész)

Amikor közeledsz az első wholesale szerződésed aláírásához, fontos, hogy szánj időt és energiát arra, hogy alapos légy, hiszen az eladóknak is óvatosnak kell lenniük, mielőtt megállapodnak potenciális partnereikkel. Az adott Amazon beszállító törvényességét és megbízhatóságát a legegyszerűbben direkt kérdésekkel tudod ellenőrizni.

Tovább olvasom »
amazon best seller rank_szoke balazs_amazon wholesale
#Amazon

Amazon Best Sellers Rank – mi ez és miért fontos az FBA eladóknak?

Az Amazon Best Sellers Rank (más néven Amazon Sales Rank) egy olyan érték, amelyet egy értékesítés lezárulta után a kap egy termék. Az alacsony eladásokkal rendelkező termékek magas BSR-értékkel, a magas eladásokkal rendelkező termékek alacsony BSR-értékkel rendelkeznek, tehát minél alacsonyabb a BSR, annál több értékesítésre kerül sor…

Tovább olvasom »