fbpx

A Keepa és az Emzio: 2 szoftver, melyre minden Amazon FBA eladónak szüksége van!

a keepa es az emzio_amazon wholesale_amazon blog_szoke balazs

Eljött az ideje, hogy bemutassam neked azt a két szoftvert, amely jelentősen megkönnyítette az életemet Amazon vállalkozóként és amelyet neked is meggyőződéssel ajánlok, ha Amazon wholsale vállalkozásod van. Ez a két szoftver a Keepa és az Emzio.

Mi a Keepa?

A Keepa az Amazon legmegbízhatóbb árfigyelő és -követő eszköze. Ez a szoftver képes arra, hogy megadja egy adott termék árelőzményeit, sales rank követőjének segítségével pedig azokat beágyazza közvetlenül a böngésződbe (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera vagy Internet Explorer használata esetén).

Konkrétan milyen adatokat szolgáltat a Keepa?

A Keepa adatokat szolgáltat a fentebb említett ártörténetről és sales rank-ről, valamint a termékek új és használt ajánlati áráról, beleértve az Amazon ajánlati árát és az ajánlatok teljes számát. Ezeken felül információkat nyújt a legkeresettebb termékekről és a legmagasabb rangú eladókról.

A szoftvernek számos felhasználási és „olvasási” módja van, így azt javaslom, hogy tölts el egy napot vele és merülj el mélyebben benne, hogy teljesebb képet kapj arról, hogy hogyan kell hatékonyan navigálni az adatok tengerében.

Miért fontosak a Keepa által kínált információk?

A rövid válasz az, hogy azért, mert egy termék aktuális eladási helyzete és ára csak egy apró fejezet annak teljes történetéből.

Míg a jelenlegi sales rank és ár pontosan tükrözheti az árucikk normál eladási feltételeit, néhány tényező miatt az aktuális adatok nem feltétlenül pontosan tükrözik a jövőbeni eladási feltételeket. Ezek a tényezők az alábbiak lehetnek:

  • Szezonalitás
  • Átmeneti készlethiány
  • Átmeneti készlettöbblet
  • Változások a versengő termékek kínálatában
  • Nagy kereslet a negyedik negyedévben
  • Egyéb aktuális események

Ez csak néhány olyan dolog, amely rövid távon megváltoztatja a termék sales rank-jét és árát. Bármi is okozza, a korábbi adatokhoz való hozzáférés pontosabb képet fest arról, hogy mire számíthatsz adott tételek esetében a következőkben. Mindez pedig értelemszerűen hatással van vállalkozásod jövőjére.

Mi az Emzio?

Kompromisszumok nélküli, gyors és hatékony termékfelfedező eszköz, amivel megtalálhatod a leginkább jövedelmező tételeket = Emzio.

Hogyan segít az Emzio abban, hogy a jövedelmező döntéseket hozz meg?

Az Emzio segít abban, hogy jól dönts akkor, amikor termékeket keresel Amazon wholesale vállalkozásod számára.

Az Emzio által egyszerre futtathatod meg a terméklistáidat és ellenőrizheted azokat az összes európai (és Egyesült Királyságbeli) Amazon piactéren. Ennek révén gyorsan kiderülhet, hogy melyik a számodra leginkább profitábilis piac. Segítségével egy kattintással felfedezheted, hogy mely termékeket add el az Amazonon és melyek azok, amitől jobb, ha elbúcsúzol.

Összetett szűrőrendszere révén az Emzio-val gyorsan és könnyedén kiválaszthatod a legmagasabb értékű tételeket a több ezer termék közül. Nem beszélve arról, hogy pontosan kiszámíthatod és megbecsülheted azt is, hogy mennyire nyereséges például a Pan European FBA használata, vagy egyéb programoké.

Az Emzio adózási kérdésekben is segít, így a fentiekkel együtt rengeteg időt, pénzt, energiát spórol meg neked.

Ha további kérdéseid vannak a Keepa és az Emzio eszközökkel kapcsolatban, vedd fel velem a kapcsolatot, ha pedig Amazon wholesale vállalkozásba kezdenél, első lépésként regisztrálj ingyenes minikurzusomra!

Szőke Balázs

Szőke Balázs

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj elsőkézből a hírekről és további hasznos tartalmakról az internetes kereskedelem témakörében.