guest
5 hozzászólás
legrégebbi
legújabb legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments
Henzel Patrik
Henzel Patrik
3 éve

Szuper, érthető egyszerű. Köszönöm.

Tóth László
Tóth László
3 éve

Nagyon sok hasznos infót tartalmaz,köszi!

Toth Roland
Toth Roland
3 éve

Szia, oke, hogy csatlakozhatok a csoporthoz? Ha jol ertem, akkor ellentetben a dropshippinggel vagy a private labelinggel valoban nagyobb profitot lehet elerni, csak azert lenne par kerdesem. Ausztriaban van egy par honapos cegem, kell e valamilyen specialis kereskedoi regisztracio ceges szempontbol? Itt Ausztriaban nagyon jo minosegu bio es normal termekek vannak, szeretnek ezzel az Amazonos eladassal jobban megismerkedni, korabbsan Vateran tobb ezer termeket ertekesitettem, dropshippinggel de nem volt akkoriban meg ilyen kifejezes. Apple szoftverfejleszto lettem, egy webshopos cegnek itt Ausztriaban keszitettem egy shop appet iOS-re. Ezen felbuzdulva, keszitetttem egy online video tanfolyamot a Udemy-re ahol a dropshipping es webshop felepites… Read more »

Tóth István
Tóth István
3 éve
Reply to  Toth Roland

Toth Roland számára:
Az Ai-Xtech oldaladon tegyél ki légyszíves email elérhetőséget a Youtube-on, talán tudnék néhány dolgot segíteni, vagy ötletet adni, de nekem nincs Facebook-om, nem lépek be a Youtube-ra fiókkal.
Köszönöm Szőke Balázsnak, hogy e felületen elérhető lett Roland. Talán, ha reagfál.

Üdvözlettel:
Tóth István

Schek Norbert Artur
Schek Norbert Artur
2 éve

Megtudnád mondani miket lehet eladni hogyha a terméket forgalmazó cégek blokkoltatnak az Amazon on és nem tudok többet már eladni semitsem… Még müködik az account om de néhány termék töl tiltva vagyok! Kérlek ha tudsz segíts…