fbpx

Itt Szőke Balázs.

Tudj meg többet rólam.

Ha egyszer is kérdezted már magadtól a lenti kérdések közül valamelyiket, akkor a legjobb helyen jársz.

  • Hogyan tudnék szabad életet élni – ahol nincs főnök, kibírhatatlan és fukar ügyfelek vagy alacsony órabér?

  • Hogyan tudnék a munkám mellett felépíteni egy passzív jövedelemforrást, amely kis idő múlva felválthatja a főállásomat?

  • Tisztába vagyok vele, hogy a mai világot az internetes vállalkozók és cégek uralják és morfondírozok azon, hogyan vehetnék részt a 21. század aranylázában?

  • Hogyan tudnék kilépni a zárt, magyar piacból és egyből nemzetközi szinten kipróbálni magam és élni a nyugatra jellemző lehetőségekkel?

 

Mire számíts? 

Szia, Szőke Balázs vagyok, azért hoztam létre ezt az oldalt, hogy segítsek hasznos és kipróbált eszközökkel a saját Amazon FBA e-kereskedelmi vállalkozásodat létrehozni.

Megtanítom neked, hogyan építs fel egy céget külföldön, hogyan keress olyan partnereket, akikkel együtt néhány hónap alatt felépítheted, aztán elkezdheted skálázni a vállalkozásodat.

Tudni fogod, hogyan spórolj meg magadnak 10 évet és éld azt az életet, amelyre mindig is vágytál.

A mai internetes világban bármi lehetséges és a legjobb, hogy nem kell éveket várnod az eredményekre, mert ezek szinte azonnal megtörténnek.

Nincs felső határ, egy ember számára végtelen távolságokig tudsz növekedni. Nemzetközi kereskedelem által képes leszel bárhova szállítani és bárkinek értékesíteni.


Miért én?

18 éves korom óta vállalkozó vagyok és 21 éves koromtól már az interneten keresztül.

Az összes létező hiteles mentortól tanultam már a szakterületemen, mindent kipróbáltam és leteszteltem a saját üzleteimben.

Én nem az vagyok, aki csak tanítja az üzletet, de nem dolgozik aktívan benne. Amit tőlem tanulhatsz, azt mind a saját bőrömön tapasztaltam.

Rengeteg hibát elkövettem az utam során, nem tagadom. Pont ez a legfőbb oka, hogy érdemes belőle tanulnod. Hiszen az okos ember más kárán tanul, a még okosabb karriert csinál belőle.

Továbbá, a tanítás mellett aktívan kereskedek én is az Amazonon, ezért a tudásom naprakész, hiszen én magam is alkalmazom a hét minden napján.


A történetem

A vállalkozói karrieremet egy pénzügyi szolgáltató céggel indítottam, amely financiális termékek értékesítésével foglalkozott. Kezdetben egyedül tanultam ki a szakmát és egyéni tanácsadóként dolgoztam, majd néhány év elteltével már egy 15 fős csapatot irányítottam.

Az első vállalkozásom vége akkor következett be, amikor 20 éves koromban elkezdtem felépíteni az alapjait az első saját márkás termékkel rendelkező internetes webáruházamnak, a Ballive-nak.

21 éves voltam, amikor starthoz értem. Kezdetben nagyszerűen működött és a téli időszakokban kiemelkedő eredményeket ért el webshop, de nagyon zavart, hogy csak a magyar piacot tudom kiszolgálni.

Ezért az első sikereket követően átléptem a határainkat és megcéloztam Nyugat-Európát. A baj csak az volt, hogy azzal a költségkerettel, amivel itthon vígan tudtunk hirdetni, az Angliában egy csepp volt a tengerben és gyakorlatilag feléltük a hirdetési költségvetésünket eredmény nélkül.

Ebben az időben már aktívan tanultam az Amazonon való kereskedést, illetve a wholesale üzleti modellt, amikor nem a saját márkás terméketed (private label) árulod, hanem más, nagy márkák termékeit.

A saját márkás webshopom utolsó időszakában párhuzamosan ment a két vállalkozás, de be kellett látnom, hogy akkora lehetőség van az Amazon FBA wholesale üzletben, hogy minden webshop eltörpül hozzá képest. Döntöttem, felégettem magam mögött a hidakat és 100%-ban ráfókuszáltam az „új” vállalkozásomra.

Ez volt életem eddigi legjobb döntése, hiszen másfél hónap után már napi 100 000 forint bevételt tudtam csinálni az angliai Amazonon, és ez még csak a kezdet.

Ebben az időben kerestek meg egyre többen, hogy segítsek nekik is megtanítani és elindítani az Amazon üzletet, ezért eldöntöttem, hogy komolyan veszem az oktatást is, mivel ez számomra hatalmas flow-élménnyel jár. Imádok másokat tanítani.

Kezdd itt

Ha szeretnél több információt kapni arról, hogy miért is számít az Amazon FBA egy kiválóan automatizálható üzletnek, akkor nézd meg az ingyenes minikurzust.

Ha komolyabban érdekel a téma, akkor viszont jelentkezz az Amazon FBA Elite Mesterkurzusra, ahol az elejétől a végéig megmutatom, hogy építsd fel a saját, nemzetközi Amazon e-kereskedelmi vállalkozásodat.

Készen állsz, hogy felépíts a saját internetes birodalmadat? Akkor kattints ide és nézd meg az Ingyenes Amazon Minikurzust.

Oszd meg ezt az oldalt

Iratkozz fel a hírlevélre