fbpx

Amazon wholesale: így maxold ki a jövedelmed!

amazon wholesale_szőke balázs

Tudtad, hogy teljes munkaidős jövedelmet is tudsz generálni az Amazon wholesale segítségével úgy, hogy csak részmunkaidőben dolgozol? Ez ma már nem rocket science, és tapasztalatból mondom: nem is ámítás. Mióta elkezdtem az Amazonnal foglalkozni, az a célom, hogy még kevesebb munkával még többet keressek. Ebben a cikkben neked is megmutatom, hogy hogyan lehetséges mindez. Figyelj!

Biztos alapok

Bármilyen építmény létrehozásának első lépése egy szilárd és biztonságos alap létrehozása. Minden építész egyetért abban, hogy ha egy épület alapja gyenge, akkor az egész szerkezetet veszélyezteti az összeomlás, ami bármely pillanatban, váratlanul is bekövetkezhet. Ugyanez vonatkozik a sikeres Amazon wholesale üzlet kiépítésére, illetve a szintlépésre is. Tedd fel magadnak azokat a bizonyos kínos kérdéseket, illetve győződj meg arról, hogy biztos alapokon állsz-e, mielőtt bármi mást hozzáadnál az üzleti struktúrához!

Az esszenciális Amazon wholesale készségek, tudnivalók update-je

Sokféle készséget kell fejlesztened a hosszú távú siker érdekében, ha Amazon wholesale bizniszed van; beszerzés, árképzés, árújraképzés és egyéb készletkezelési ismeretek. Amikor megtalálod a megfelelő termékeket (többféle stratégiát is kipróbálva), és versenyképes áron tudod tartani a készletet, miközben növeled az eladási sebességet, már közel jársz a teljes munkaidős jövedelemhez szükséges nyereség realizálásához. Ha ez a célod, fontos, hogy képben legyél a gyorsan változó trendekkel, szabályozásokkal kapcsolatban, hogy kövesd a legújabb híreket, fejlesztéseket, továbbá, hogy folyamatosan monitorozd magadat és a versenytársaidat is!

A nem esszenciális Amazon wholesale készségek, tudnivalók update-je

A sikeres Amazon wholesale vállalkozás működtetéséhez szükséges összes készség nem feltétlenül a készletértékesítéshez, menedzsmenthez kapcsolódik. Ezek mellett szükséged lesz tárgyalási skillekre, jártasnak kell lenned az ügyfélszolgálatban (ha nem FBA-t használsz), és rugalmasan kell állnod mindenhez, ami csak utadba kerül. Meg kell értened a kereslet és kínálat elvét is, továbbá azt, hogy ez hogyan befolyásolja az árakat és a készletbeszerzést az Amazonon. Ismerned kell és meg kell értened a számaidat (nyereség, veszteség stb.) ahhoz, hogy a legjobb általános és konkrét üzleti döntéseket hozhasd meg. Mindezek segíteni fognak abban, hogy magabiztosan léphess át a full-time Amazon wholesalerek táborába.

Amit lehet, szervezz ki!

Egy ideig egymagad is elbírsz a teendőkkel, viszont nem számít, milyen keményen dolgozol, később már nem fogod tudni növelni a nyereséget egyedül. Itt jön a képbe a kiszervezés. Amazon FBA eladóként kiszervezheted a készletkezelést, a megrendelések teljesítését, a visszaküldések menedzsmentjét, az ügyfélszolgálatot és még sok minden mást is. Az Amazonon történő értékesítésben az a legjobb, hogy úgy is pénzt kereshetsz (nem is keveset!), hogy csak néhány órát dolgozol hetente. Igen, mindez lehetséges!

„A világ tele van lehetőségekkel!”

Nagyon sok múlik azon, hogy hogyan állsz a dolgokhoz és milyen mindsetben vagy. A pozitív gondolkozásmód az élet minden területén hasznosítható. Ha Amazon wholesale üzleted van, akkor különösen fontos, hogy a növekedésre összpontosíts.

Te hogyan kezeled a változást? Milyen szemléletmóddal élsz? Úgy gondolod, hogy korlátlan lehetőség áll rendelkezésedre? A jó hír az, hogy a helyes mindset megtanulható, vagyis át lehet állítani a rögzített gondolkodásmódot („nekem soha semmi nem fog összejönni”) a növekedési gondolkodásmódra („a világ tele van lehetőségekkel!”)!

A siker fenntartása

És akkor zárjuk a témakört egy újabb építészeti analógiával! A szakemberek szerint, ha egy épület elkészült, annak állagmegőrzése, jó állapotban tartása soha nem fejeződik be. Az épület belsejétől indulva, majd a külső, felszíni rétegekhez érve, mindent megfelelően karban kell tartani, hogy az épület tovább maradjon ép és sok ideig elláthassa funkcióját. Ugyanez vonatkozik az Amazon wholesale vállalkozásodra is. A teljes munkaidős jövedelem megszerzése után továbbra is folyamatosan képben kell lenned, és azért kell dolgoznod, hogy az elért siker fenntartható maradhasson.

Engedd, hogy segítsek álmaid megvalósításában! Kérd ki tanácsaimat, ha a következő szintre lépnél, ha pedig még most vágsz bele, csatlakozz ingyenes minimurzusomhoz, amelyben az alapoktól kezdve bemutatom a fontos lépéseket, hogy átlásd miről is szól az Amazon wholesale üzleti modell.

Szőke Balázs

Szőke Balázs

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj elsőkézből a hírekről és további hasznos tartalmakról az internetes kereskedelem témakörében.