fbpx

Válj független vállalkozóvá és sokszorozd meg bevételed az Amazon segítségével

Számos oka van annak, hogy egyesek miért választják a szabadúszó vagy vállalkozó életformát, illetve miért kezdenek el e-kereskedelemmel foglalkozni. Most az Amazon eladóvá válással járó előnyöket mutatom be nektek, saját példámon keresztül.

A saját főnököd lehetsz

Nem kell többé a control-freak management szavait lesned a munkahelyeden, vagy percre pontosan megjelenned az irodában reggelente (csak, ha azt szeretnéd), és nincsenek felülről érkező utasítások sem. Csak a mentorod tanácsait érdemes követned. A vállalkozói lét nagy előnye, hogy a saját ütemedben, a saját szabályaid szerint építheted e-kereskedelmi üzletedet.

Dolgozhatsz akár a tengerparton is

Manapság sok vállalkozó lesz lokáció-független munkavállaló vagy „digitális nomád”. Ezt azt jelenti, hogy bárhonnan dolgozhatsz, ahol van internet hozzáférés. Ha úgy döntesz, munka közben világot is láthatsz, vagy kapcsolatokat köthetsz egy co-working irodában…

Nincs többé pénzügyi bizonytalanság

Vállalkozóként, ha dolgozol, akkor pénzt keresel. Ez ilyen egyszerű. Minél több energiát, odafigyelést szentelsz arra, hogy fejleszd Amazon wholesale üzleted, annál több pénzt tudsz kiszedni belőle. Nincs többé bizonytalan hóvége és végre olyan dolgokat is meg tudsz venni, amiről korábban álmodni sem mertél.

A befektetéseid megtérülnek

Ha eldöntötted, hogy kereskedő leszel az Amazonon és egy jól kidolgozott, hatékony stratégia mentén haladsz, a befektetéseid meg fognak térülni. A wholesale modellbe már kisebb tőkével is be tudsz szállni, persze minél több anyagi fedezeted van, annál gyorsabban indul be a biznisz. Ha vannak kérdéseid az anyagiakat illetően, tudod, hol találsz.

Minden nap tanulsz valamit

A vállalkozói lét minden napja új kihívásokat hoz, és mindegyikükből tanulsz valamit. Természetesen jó, ha képben vagy az e-kereskedelmi trendekkel és az Amazon újításaival, de fontos, hogy tudatosítsd: nem vagy egyedül és nem kell mindent magadnak megoldani. Ha olyan problémával szembesülsz, aminek kiküszöböléséhez szerinted szakember szükséges, kérj segítséget bizalommal!

A tevékenységedben nagy növekedési potenciál van

Igen, talán még nem teljesen hiszed el, de így van! Online üzletedet már akár néhány hónap alatt elkezdheted skálázni, hiszen az Amazon wholesale modell lehetővé teszi a folyamatos fejlődést, növekedést.

Készülj velünk az év csúcsidőszakára, a negyedik negyedévre! Tedd fel kérdéseid akár a social media platformjainkon, akár a weboldalunkon keresztül!

Ha pedig már eldöntötted, hogy el szeretnéd indítani a saját Amazonos vállalkozásodat akkor jelentkezz az Amazon FBA Elite Mesterkurzusra.

Szőke Balázs

Szőke Balázs

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Értesülj elsőkézből a hírekről és további hasznos tartalmakról az internetes kereskedelem témakörében.